Kwaliteit

Kwaliteit

KWALITEIT

De kwaliteit van voedsel wordt steeds belangrijker. Biologisch voedsel wordt steeds meer gegeten en ook de media besteden veel aandacht aan onze voedselketen. Wat eten we nu eigenlijk precies, hoe en waar wordt het geproduceerd en hoe komt het zo vers en lekker mogelijk op ons bord?

Scheria wil haar klanten helpen bij het beschermen van de consument. Daartoe worden de principes van HACCP toegepast. Bovendien voldoet Scheria aan alle andere wettelijke verplichtingen die van toepassing zijn. Scheria hanteert een effectief kwaliteitsmanagementsysteem en probeert dit kwaliteitssysteem dagelijks naar een hoger niveau te tillen voor u en voor uw klant. Scheria stelt dan ook hoge eisen aan de producten en is FSgecertificeerd. Om deze hoge kwaliteit te behouden werkt Scheria ook nauw samen met Précon Food Management.

Niet alleen binnen ons bedrijf is kwaliteit belangrijk, ook aan onze leveranciers stellen wij hoge eisen. Door ons track en tracing systeem is van elk product de herkomst, slacht-, productie-, en verpakkingsdatum binnen enkele minuten terug te vinden.

Naast FSSC 22000 hebben wij de volgende kwaliteitscertificaten behaald.
Op de website van de verschillende instanties vindt u meer informatie over de gestelde normen en kwaliteitseisen.

Kiwa – 1,2 en 3 sterren van de dierenbescherming

Kiwa – ketenregiseur dieren bescherming

NCAE – controle scharrelkip met buiten uitloop

NCAE – handelsnormen en etikettering

Skall – controle biologische kip en bioproducten

HIC – Halal controle

 

 

Dankzij de samenwerking met vaste slachterijen is de herkomst van het vlees bekend en kunnen wij een constante kwaliteit leveren.

Voor het opvragen van een certificaat (dierenbescherming, halal enz.) kunt contact opnemen met ons kwaliteiten team. Bereikbaar via het e-mail adres info@scheria.nl of via ons contactformulier.

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken en verzenden.