Welkom

KIPPENkopieScheria, de versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten door heel Nederland. Al sinds 1925 hebben wij ervaring in de branche van dagverse producten. Begonnen als klein familie bedrijf hebben wij nu het breedste kipassortiment van Nederland. Scheria staat voor kwaliteit en continuïteit.

Scheria versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten
Scheria versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten

Daarnaast zoeken wij altijd naar een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.De basis ligt bij onze kip- en kalkoenproducten maar ook alle aanverwante- en seizoensartikelen zoals barbecue-spiezen in de zomer en wild rond de feestdagen hebben wij voor u in huis. Van een biologisch stukje kip tot een verrassend lapje exotisch wild, wij kunnen u voorzien.

Uiteraard zijn onze producten van hoogstaande kwaliteit !

Facebook

Klantenkring

relationsOnze klantenkring bestaat uit groothandels, verschillende supermarktketens, de betere (scharrel)slagerijen en poeliers waar wij kwaliteitsvlees in zowel bulk als consumentenverpakking bezorgen. Wij produceren onder de merknaam “Scheria” en tevens onder private labels.

Door onze hechte samenwerking met Europa’s grootste en modernste slachterij kunnen wij u een constant en goed product leveren. Verder betrekken wij onze kalkoenproducten rechtstreeks uit Frankrijk en hebben wij zeer nauwe banden met de grootste wild importeurs van Europa. Door de toenemende vraag en bewustwording van de consument hebben wij de Gildehoen, Scharrelhoen en de Polderhoen aan ons assortiment toegevoegd. Het volledige proces is in eigen beheer, van het ei tot het stukje kippenvlees op uw bord.

Scheria is een zeer bekwame en betrouwbare handelspartner.

 • Scheria versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten
 • Scheria versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten
 • Scheria versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten
 • Scheria versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten
 • Scheria versleverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten
 • Het Gildehoenconcept toont aan dat Scheria daadwerkelijk invulling geeft aan duurzaam ondernemen.

  Nederlandse pluimveehouders met Gildehoen-vleeskuikens gebruiken bijna geen antibiotica. Uit onderzoek van ForFarmers blijkt dat het afgelopen jaar de dierdagdosering ruim onder de één zit. “Daarmee leveren deze pluimveehouders een belangrijke bijdrage aan een duurzame en gezonde pluimveehouderij”, zegt Rinze Exterkate, marketing manager vleespluimvee bij ForFarmers. Bij het Gildehoen staat dierwelzijn centraal. De stallen kennen een […]

 • Weet wat je eet!

  Weet jij wel wat je eet? Ben je kipwijs? Wil je meer weten over het leven en de verschillen per kip? klik dan bovenstaand op het menu kipwijs.  

Referenties

 • Keurslager Vooys uit Katwijk

  We hebben 2 jaar geleden onze winkel verbouwd en het hele assortiment onder de loep genomen. Hierbij hielp Scheria ons. Uiteindelijk zijn we overgestapt naar de Gildehoen. De kipfilet is mals en klanten vinden het fijn om te weten dat het vlees afkomstig is van een langzaam groeiend kippenras. Met bewust beter kippenvlees kan ik […]

 • Janssen Vers

  Sinds mens en heugenis zijn wij al klant van Scheria. Scheria levert altijd kwaliteit op tijd. Het afhandelen van hun producten loopt altijd op rolletjes.

 • Versleverancier Rico BV

  Iedereen heeft zo’n zijn voorkeur met levensmiddelen. Scheria is bijzonder kwalitatieve en servicegericht bedrijf. Altijd staan zij klaar met advies

Bel mij